Ekonomibyrån in House

Fokusera på kärnverksamheten och lämna över all ekonomiadministration till oss. En eller flera av våra ekonomikonsulter sitter hos er och sköter all ekonomiadministration på plats. Vi anpassar oss efter dina behov.  Kontakta oss för vidare info.

 

Ekonomiservice Grund+Bas+Plus – En eller flera av våra ekonomikonsulter sitter hos er och sköter all ekonomiadministration på plats. Allt som inryms i Ekonomihuset finns tillgängligt för dig som företagare alla dagar i veckan om behovet finns. Vi bildar din ekonomiavdelning. 

Fokusera på kärnverksamheten och lämna ekonomin åt proffsen

Hamnar du efter med din egen fakturering? Betalar dina kunder sent? Svämmar posten över? Får du många påminnelser och inkassokrav? 

Många företagare har en bra affärsidé och får stora förfrågningar på sina varor och tjänster men administrationen släpar efter då den upplevs som tråkig eller inte hinns med. Bolaget är stort med många anställda och hög omsättning men ekonomiavdelningen saknas. 

Vi anser att företaget ska fortsätta fokusera på det dom tjänar pengar på och lämnar över delar eller all administration till oss för att slippa huvudvärken med allt papperskrångel. Vår lösning är att en eller flera av våra konsulter flyttar in i era lokaler och bildar en ekonomiavdelning som är integrerad med hela verksamheten. Givetvis ställer vi krav på kompetensen hos konsulten men också den sociala förmågan då konsulten blir som en kollega med övriga personalen. Låter det intressant? Kontakt oss, för en anpassad lösning. 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.